JoinedIcedCaffeLatteEspresso RECE

Dintr-un simplu espresso tare am devenit un JoinedIcedEspresso racoros la birou pe vremea calduroasa de afara.

Probabil are legatura si cu faptul ca ne-am pus aer conditionat nou.

Acum incepe jocul de comunicare numit “imaginati-va schimbarile”

  1. In primul rand, imaginati-va ca am fost la stilist si din o mare de culori cu care eram imbracati, acum aspiram spre o armonie cromatica bine definita = Joined este mai usor de folosit si unitar in culori.
  1. Daca inainte te uitai peste marea de oameni prezenti online, imagineaza-ti ca acum ii privesti de pe o scena cu un networker profesionist ce iti explica tot despre fiecare. Acum ai o privire generala/de ansamblu peste tot ce se intampla in cercul tau, cu noua pagina de Sugestii (de fapt Networking24/7 deghizat) si Toata Lumea.
  1. Vizualizati in fata ochilor: 6 ore de Starbucks (cumulate) si scris pe servetele, 3 cutii de cafea (Nescafe, Tchibo si Amigo(mic)) toate investite in instrumentul de networking  Networking 24/7
  1. Acum-uri (utilizatorii stiu ce inseamna) editabile si mai vizibile.
  1. Una tare! Aproape invizibil - Nu-i asa ca este enervant cand aproape oricine te adauga la prieteni pentru ca ti-a vazut poza? De acum incolo nu mai esti deranjat pt ca ai optiunea de viziualizare a profilului “Aproape invizibil” (recomandata doar in cazul in care ai cel putin un prieten). Cum functioneaza? Nu mai poti sa fi adaugat la prieteni decat prin functia fa-mi cunostinta.

PS: in caz ca intrebati de ce toate au 1), nu este eroare, pur si simplu nu ne-am dat seama care este mai importanta din toate feedbackurile primite si respectam pe toata lumea.

Varianta scurta la tot ce este mai sus:

- Am redus numarul de culori pe site

- avem un nou mod de vizualizare profil “aproape invizbil”

- Am imbunatatit instrumentul de Networking24/7 si vizual privirea de ansamblu asupra paginilor cu utilizatori

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.