RE-LE-VAN-TA

Nici daca l-am rosti pe si-la-be sau l-am scrie ingrosat, nu am reusi sa subliniem importanta acestui cuvant pentru Joined.

Drept urmare, ca sa fim relevanti din punctul de vedere al networkingului, am introdus un nou sistem de filtrare pentru membrii Joined.

Inca din stadiul de proiect intern, pe vremea cand Joined sustinea networkingul pentru o comunitate mai restransa,  am observat creativitatea afisata de un numar mic de membri, in alegerea numelor de utilizator sau in publicarea de fotografii cu o vadita tenta personala (in viziunea Joined putin cam prea personala).

DAR CINE SUNTEM NOI SA JUDECAM? Drept urmare, am implementat inca de atunci sistemul de raportare + relevanta.

ACUM am mers mai departe si l-am facut si mai relevant.

Daca un anumit numar de membri considera ca un profil nu este autentic, acesta primeste statutul de “revizuire necesara” - posesorul sau este notificat sa isi reorganizeze informatia contului si nu mai este implicat in sistemul de networking ( Networking 24/7 ).

Am evitat radicalismul caracteristic vremurilor actuale si am preferat sa nu atribuim etichete inutile si neconstructive membrilor raportati (ex: suspendat, sters, necorespunzator )!

GATA! Am mai facut un pas spre relevanta suprema in detrimentul cantitatii!

One Response

  1. http://Www.Socialcol.com/ Says:

    It’s going to be end of mine day, but before ending I am reading this impressive piewce of writing to
    improve my experience.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.